sexta-feira, 31 de janeiro de 2014


Visita d'en JAIRO RESTREPO a PLANESES


Fa un parell de setmanes varem rebre l’asessorament del referent internacional en agricultura orgànica, el nostre apreciat Jairo Restrepo.
El motiu de la consultoria va ser rebre la seva valoració i assessorament en el planteig general del projecte i la seva contribució al procés de redisseny de l’hort i totes les altres noves iniciatives que estem emprenent.
Com ja sabeu, el nostre projecte està enfocat en la innovació i la experimentació de tècniques de cultiu i de maneig de explotacions agrícoles que permetin incrementar la salut del sòl i la qualitat dels cultius alhora que revitalitzem i fem viable l’ofici d’agricultor.
En aquest sentit en Jairo te molt a oferir, podeu visitar la web per conèixer la seva trajectòria. www.lamierdadevaca.com
En Jairo ens va oferir una abundancia de respostes i propostes tecniques que ja hem començat a inplementar, com l’elaboarció del nostre propi substracte per planter, diseny dels nostres propis implements per a la preparació del sòl o formulació de barrejes d’aliment per uns pollastres sans i vigoros.
Us podem explicar mes quan ens visiteu…
Salut i seguim!                                        fonte : Les Planeses

Nenhum comentário:

Postar um comentário